Call us +32 (3) 665 35 75


Dierenvervoer

image


En jawel ....


Ook aan de huisdieren hebben we gedacht.


CPSbvba heeft een aparte afdeling voor het vervoer van huisdieren.Onze wagens hiervoor zijn uitgerust met alle nodige toebehoren om uw dier op een veilige en comfortabele manier te vervoeren.


Onze chauffeurs die deze opdrachten uitvoeren zijn echte dierenvrienden. Ze hebben allen zelf meerdere huisdieren en zullen steeds met de grootste zorg en liefde voor uw vriend zorgen tijdens het vervoer." Ook dierenvervoer voor winkels, kwekers en fokkers "

Veilig gordelsysteem

Indien mogelijk mag uw hond in familiale sfeer op de achterbank. Zo heeft uw dier geen last van stress in een kooi. Wel moet hij de speciale veiligheidsgordel voor honden aan.

image

Transport kooi

Wij hebben verschillende transport-kooien aangepast aan de veiligheid en behoeftes van de diersoort. Denk maar aan ; Papegaaien, vogels, hamsters, vissen, ... etc

image

Warmte kooi ( Couveuse )

CPSbvba heeft ook een transport warmte kooi met bevochtiging. Deze word vooral gebruikt voor pasgeboren- en zieke dieren warm te houden tijdens het vervoer.

image
image

Neem nu contact voor meer informatie

 
 
 
 
  E-mail
 
     
 
     
   
 
     
           
     

Uw persoonlijke gegevens worden enkel gebruikt voor het berekenen van uw aangevraagde tarief. Deze  worden niet bewaard. Wij ontvangen dit formulier per email en deze worden na 14 dagen verwijderd van onze servers.