Call us +32 (3) 665 35 75

Bezoekers vervoer

image

De meeste bedrijven ontvangen geregeld bezoekers uit binnen- en buitenland. Hierbij is het geven van goede service erg belangrijk voor het imago van het bedrijf. Vooral de eerste indruk die word gemaakt is van groot belang, wij beseffen maar al te goed dat wij die eerste zijn.


CPSbvba is hiervoor uw geschikte partner omdat wij weten zoals geen ander wat top service bieden is !Tevens bij grote bijeenkomsten kunnen wij u helpen met het in kaart brengen van de reisschema’s van de deelnemers, dit kan resulteren in een forse kostenbesparing door het vervoer te groeperen en een courtesy coach service te bieden op basis van deze gegevens.

 


Op elk gewenst niveau kan ondersteuning worden geboden door CPSbvba. Wij helpen u met het opstellen van een vervoersplan van vervoer op maat en tevens het wagenpark op maat. 

In samenspraak met de opdrachtgever zal de inzet van luxe wagens op elk gewenst niveau in kaart worden gebracht.

image


Ook kan uw bezoeker beschikken over een permanente
Privé-Chauffeur zodat hij in zijn vrije tijd niet enkel in de buurt van zijn hotel hoeft te blijven.
Onze chauffeur brengt hem naar desgewenste plaatsen en kan ook advies geven over restaurantkeuze en bezienswaardigheden.

Uw gasten zijn onze zorg !!!

Neem nu contact voor meer informatie

 
 
 
 
  E-mail
 
     
 
     
   
 
     
           
     

Uw persoonlijke gegevens worden enkel gebruikt voor het berekenen van uw aangevraagde tarief. Deze  worden niet bewaard. Wij ontvangen dit formulier per email en deze worden na 14 dagen verwijderd van onze servers.